Specialist in draaien en frezen

SC Metaalwerken is dé specialist in draaien en frezen. Ook voor klein laswerk, hydrauliek cilinders en voor de reparatie van oude onderdelen kunt u ons benaderen. Bovendien beschikt SC Metaalwerken over een conventioneel machinepark.

SC Metaalwerken produceert kwalitatief hoogwaardige producten, op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zoeken samen naar een geschikte oplossing voor uw product.

U kunt bij ons terecht voor enkele stuks, een kleine serie producten maar ook voor grotere projecten. Wij werken niet alleen vanaf tekeningen of schetsen, maar wij leveren ook vanaf voorbeelden. SC Metaalwerken kan het hele traject uitvoeren, van het produceren van een prototype en de werkvoorbereiding tot de montage van het product. Dit alles gebeurt voor een eerlijke prijs. Bovendien zijn spoedklussen voor ons geen probleem.

SC Metaalwerken draagt bij aan een betere wereld door gebruik te maken van groene stroom. Onze stroom wordt geleverd door de zonnepanelen op het dak van de werkplaats.

de specialist in draaien en frezen
de specialist in draaien en frezen

SC Metaalwerken is de specialist in draaien en frezen